bark-hage-ferdiplen

Bark i løsvekt

Dekkbark pynter opp i blomsterbed, skråninger og rundt busker og trær, og hemmer ugressvekst. 1 m3 dekkbark dekker 10 m2 areal ved 10 cm tykkelse. Dekkbarken leveres/hentes i løsvekt.
0,-
Antall kvadratmeter

0 m2 er målt opp.

Har du alt du trenger?
Leveringstiden på dekkbark er vanligvis 2-3 virkedager fra bestilling. Barken blir levert i løsvekt i haug (også kalt bulk) med tippbil. Vi leverer også bark i sekker med 1 m3 bark. Vi kan også levere dekkbark med kranbil som rekker 10 meter ved ønske om det, men for dette må bestillingen skje via vårt kontaktskjema her.

Bestill bark nå for levering til angitt dato til våren! Vi regner med å ha leveringsklare produkter igjen fra uke 16! 

 

Andre produkter

norsk-ferdigplen-liste

Ferdigplen

Ferdig plen på 1,2,3
kalk-ferdigplen-produkt

Ferdigplen Kalk

Kalken bidrar til å holde plenen grønn og mosefri. For at plenen din skal få et best mulig vekstgrunnlag, er det viktig at du kalker. Anbefalt mengde kalk er 5-10 kg pr. 100 m2.
ferdigplen-gj%C3%B8dsel-liste

Ferdigplen Gjødsel

Ferdigplen gjødsel sikrer et godt og næringsrikt jordsmonn for gresset, og du får en sunnere og grønnere plen. Anbefalt mengde gjødsel er 3-4 kg pr. 100 m2 plen.
matjord-ferdigplen-liste

Matjord i løsvekt (bulk)

Sollet jord, egner seg godt som underlag til ferdigplen, blomster, busker, trær og andre vekster. Vi leverer næringsrik og god matjord for begge bruksområder! Matjorda er spesialprodusert og inneholder kompost for å imøtekomme kravene som stilles til underlaget når du skal legge f.eks. ferdigplen.Ved etablering av ferdigplen er anbefalt mengde matjord 10 cm tykkelse. Det vil si at 1 m3 med matjord holder til 10 m2 med 10 cm tykkelse. Matjord leveres/hentes i løsvekt.
IMG_20210803_142752-removebg-preview

Matjord i Sekk

Leveringstiden på matjord levert med lastebil er vanligvis 2-3 virkedager eller hent selv samme dag. Topp kvalitet. Høy fagkompetanse. Rask levering levering . Sollet jord, egner seg godt som underlag til ferdigplen, blomster, busker, trær og andre vekster. Vi leverer næringsrik og god matjord for begge bruksområder! Matjorda er spesialprodusert og inneholder kompost for å imøtekomme kravene som stilles til underlaget når du skal legge f.eks. ferdigplen.Ved etablering av ferdigplen er anbefalt mengde matjord 10 cm tykkelse. Det vil si at 1 m3 med matjord holder til 10 m2 med 10 cm tykkelse. Matjord leveres i sekker på 1 m3 ved dette produktet
bark-hage-ferdiplen

Bark i sekk

Dekkbark pynter opp i blomsterbed, skråninger og rundt busker og trær, og hemmer ugressvekst. 1 m3 dekkbark dekker 10 m2 areal ved 10 cm tykkelse. Dekkbarken leveres/hentes i sekk eller løsvekt
Sedummatte

Sedum

Sedum-matter er et dekorativt produkt for bruk i hager og utearealer. Sedum er perfekt for steder du ellers ikke får noe til å vokse. Ved flatmark og skråninger trengs filtduk i tillegg til sedum. Sedum er også ypperlig til å benytte på tak på grunn av sin lave egenvekt og evne til å holde på vann. Ved legging på tak er en avhengig av å benytte drensmatter og filtduk. En stk matte sedum er 0,92 m2 (1,15 m x 0.8 m.= 0,92m2) Ønsker du f.eks 30m2 sedum regnes dette slik: 30*1,09=33 m2(antall kvadratmeter ganger 1,09 = antall matter)
Sedumkassett-228-crop

Sedumkassett

Sedumkassett er et dekorativt produkt for bruk i hager, tak og utearealer. Sedum er perfekt for steder du ellers ikke får noe til å vokse. Sedumkassetter er godt egnet til å benytte på tak (inntil 10 grader helling) på grunn av sin lave egenvekt og evne til å holde på vann. Et stykk Sedumkassett er 0,24 m2 (Mål 40 x 60 cm) Ønsker du f.eks ca 20m2 Sedumkassetter er dette ca 83 stk.
dekorsten_elvesten_liste

Dekorstein

Dekorstein er enkelt å legge ut og gir et vakkert inntrykk. Bruk av dekorstein gir deg et umiddelbart og varig resultat. Leveres/hentes pr. stk. i sekker på 800 kg per sekk. Vi har ulike typer dekorstein og singel til din hage.
1824154_masterflex1_hansker

Hansker

Hansker som kan benyttes ved legging av ferdigplen eller annet hagearbeid
Vannspreder%20Gardena%20Classic%20Polo%202

Vannspreder

Vannspreder for vanning av ferdigplen og din hage. Vannsprederen har justering med muligheter for å avgrense området som vannes.
OLFA%20L5%20kniv

Kniv

Kniv til bruk for kapping av ferdigplen og andre produkter. Kniven har tapetblader som kan erstattes og byttes ved behov
Ferdigplen-sekk-til-hageavfall

Ferdigplen sekk til hageavfall

Leveres kun i Oslo området! Sekkene med hageavfall blir gjenvunnet til kompost ved henting.
Hente-avfall

Henting av hageavfall

Tjenesten leveres kun i Oslo området! Bestill henting av din hageavfalls sekk. Ønsket hentedato velger du i handlekurven. PS: Krever sekk til hageavfall.