folg-oss-paa-facebook

Nettbutikk

Hos ferdigplen.no kan du kjøpe alt du trenger for en vakker og velstelt hage.
norsk-ferdigplen-liste

Ferdigplen

Vår ferdigplen er dyrket i svært frodig jordsmonn – fra naturens side. Næringsrik og fruktbar jord gir høy kvalitet. Rullene med ferdigplen er 40 x 250 cm (1 m2 pr. rull)
kalk-ferdigplen-produkt

Kalk

Kalken bidrar til å holde plenen grønn og mosefri. For at plenen din skal få et best mulig vekstgrunnlag, er det viktig at du kalker for å holde ph-verdien i jorden stabil god. Anbefalt mengde kalk er 5-10 kg pr. 100 m2.
ferdigplen-gj%C3%B8dsel-liste

Gjødsel

Ferdigplen gjødsel sikrer et godt og næringsrikt jordsmonn for gresset, og du får en sunnere og grønnere plen. Anbefalt mengde gjødsel er 3-4 kg pr. 100 m2 plen.
matjord-ferdigplen-liste

Matjord

Sollet jord, egner seg godt som underlag til ferdigplen, blomster, busker, trær og andre vekster. Ved etablering av ferdigplen er anbefalt mengde matjord 10 cm tykkelse. Det vil si at 1 m3 med matjord holder til 10 m2 med 10 cm tykkelse. Matjorden leveres/hentes i løsvekt.
bark-hage-ferdiplen

Bark

Dekkbark pynter opp i blomsterbed, skråninger og rundt busker og trær, og hemmer ugressvekst. 1 m3 dekkbark dekker 10 m2 areal ved 10 cm tykkelse. Dekkbarken leveres/hentes i løsvekt.
sedum-matte-liste

Sedum

Sedum-matter er et dekorativt produkt for bruk i hager og utearealer. Sedum er perfekt for steder du ellers ikke får noe til å vokse. Sedum er også ypperlig til å benytte på tak på grunn av sin lave egenvekt og evne til å holde på vann. Ved legging på tak er en avhengig av å benytte drensmatter og filtduk. Sedumen leveres på 100x80 cm matter.
dekorsten-elvesten-liste

Dekorsten

Dekorstein er enkelt å legge ut og gir et vakkert inntrykk. Bruk av dekorstein gir deg et umiddelbart og varig resultat. Leveres/hentes pr. stk. i sekker på 800 kg per sekk. Vi har ulike typer dekorstein og singel til din hage.
1824154-masterflex1-hansker

Hansker

Hansker som kan benyttes ved legging av ferdigplen eller annet hagearbeid
Vannspreder%20Gardena%20Classic%20Polo%202

Vannspreder

Vannspreder for vanning av ferdigplen og din hage. Vannsprederen har justering med muligheter for å avgrense området som vannes.
OLFA%20L5%20kniv

Kniv

Kniv til bruk for kapping av ferdigplen og andre produkter. Kniven har tapetblader som kan erstattes og byttes ved behov
30025-mini-2-300x300

Matjord i Sekk

Sollet jord, egner seg godt som underlag til ferdigplen, blomster, busker, trær og andre vekster. Ved etablering av ferdigplen er anbefalt mengde matjord 10 cm tykkelse. Det vil si at 1 m3 med matjord holder til 10 m2 med 10 cm tykkelse. Matjorden leveres i sekker på 1 m3 ved dette produktet
send forespørsel